Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen temel etken bapnın hırse metanet seviyesidir. Bu tehlikee peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Duman sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın anında insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedi çıkış kapısı olarak  aşina yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem katkısızlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Açılıp - Yangın Merdiveni Kapısı kapanma kârlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu vaziyet denetçi edilmelidir. 

Bu baplar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Merdivenin koskocamanliği Yangın Merdiveni Kapısı 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın ve acil kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu kanat temelı modellerde düzgülü kapı koluna emsal. 

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu makalemızda;

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy dumanın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page